MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2011

Trött...

Av Vivi - 15 september 2011 08:57

 

Min axel gör ont, mina ögon krånglar,

jag har en massa finnar och det där med att tappa vikt när man är nyttig har inte min kropp fattat....

 

Ändå är det faktiskt en riktigt bra dag idag

DET ÄR SOL UTE !!!

  

 

Så idag hade jag tänkt att jobba lite mer.

Säga GRATTIS till Linnea som fyller 25 år idag.

Fixa det sista med Zandras present.

Handla & packa inför tjejhelgen.

 

Hur ser eran torsdag ut ?

 

Foto från vår tjej helg september 2009

 

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

15 september 2011 10:22

Mysigt med tjejehelg! Haha ja är rädd för det kommer nog få värre smällar än det jag fått uppleva hittills;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

15 september 2011 11:18

Ja den blev otroligt smarrig den tårtan! När man vänder ner choklade behåller grädden sin luftighet och det blir en moussekonsistens snarare än en smet :D

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Eleonore

Eleonore

15 september 2011 11:35

hihi märkte felet nu också, bra att du har koll på mig ;)
Det är en ganska liten marknad som brukar vara ett par gånger om året om jag minns rätt. Den brukar inte annonseras om heller tyvärr :) Håller med om att det är kul med såna marknader. Ska gå på bondens marknad på söder nu i helgen också :D

http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se

 
Sussi

Sussi

15 september 2011 20:02

Men du, vet du!! Snart är det helg och då brukar det mesta kännas bättre ;)

haha är du så rädd för spindlar? Då har du det ett helsike ibland då med tanke på att spindlarna brukar trivas bra i och runt hus. I alla fall vårt hus!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se