MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Dagens ...

Av Vivi - 14 september 2011 08:33

Dagens tänkvärda:

För två år sedan skrev jag om de hatade & älskade kändisbloggarna, ett inlägg jag faktiskt tycker är väldigt tänkvärt, så alal ni som läser bloggar ni egentligen stör er på , läs detta : "Ni älskar att hata dem".


Dagens fråga:

Igår hade vi besök och jag svängde lite spontant ihop en äppelpaj, visst var den god, men jag har ätit godare. Har ni något riktigt bra äppelpajsrecept, gärna någon knäckigt eller fluffigt !


Dagens dröm:

Någon gång hade jag velat ha pengar & tillfälle att bära en sådan här klänning...

vacker vacker vacker....

Noreen Dress SEK 2895, Forever Unique - NELLY.COM  


Dagens stripp:

  
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

14 september 2011 21:40

Ååååh, vad fin klänning!!!! jag är ju sådan sucker för klänningar/linnen med öppenrygg. Det är sååå vackert! Men ack för dyr för en liten flicka med jobb i en grill. ;P

Ja, jag har tänkt med på att det är lite riskabelt att åka till Gekå´s så sent som november. Men tror jag är illa tvungen att ta den chansen. Har nog inte så mycket pengar över förrän då..
Kram

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se