MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 september 2011

En GPS-röst jag hade kunnat tänka mig ....

Av Vivi - 13 september 2011 12:45

funny facebook fails - The Alan Rickman GPS
see more Failbook

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 september 2011 12:58

Tror inte det för jag kissade inte sen förrän jag lade mig kl 23 :)

Oh vad gullig du är som hade gjort det.... :) vart skall du på spa nu coh sen då=)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 september 2011 14:25

Ja ush ingen höjdare att köra bil när man måste "styra mot vinden"för att bilen skall gå någorlunda rakt;)
Kika min blogg o tipsa vettja!!!

http://hummingbird.blogg.se

 
jofi

jofi

13 september 2011 14:50

Hej!
Du skulle vara jätte gullig ifall du skulle vilja rösta på min sommar bild här http://www.sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-johanna-westerbladh-borga-finland-graslok-med-myra#
Om du bara skriver i min blogg sedan efter att du röstat så är du automatiskt med i utlottningen av en överraskning:P
kram!

http://jjoffe.blogg.se

 
Hanna

Hanna

13 september 2011 16:22

Haha! Ja det hade varit en väldigt rolig GPS-röst, men den borde gå att växla till harry, hagrid eller någon annan om man blev lite trött på taskiga kommentarer!
Ha det bra!

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se