MissVivis synvinklar

Alla inlägg under augusti 2011

Av Vivi - 28 augusti 2011 21:17

Nu är man hemma igen efter att ha spenderat några dagar på vägarna. I onsdags åkte vi iväg på min makes present, en roadtrip där han inte hade en aning om vart vi skulle jag körde & han gissade, nu kan jag avslöja för er vart vi åkte !   


Rutten gick som följer:  Lidköping-Söderköping-Kolmården

Allra första var vi förbi husmor och lämnade katterna, vi stannade där över natten för att sedan åkte upp till Lidköping och hälsa på ingen mindre än finaste Zandra med sambo. Vi har blivit ompysslade, fått en guidad Lidköping-tur & ätit riktigt gott.

Tusen tack till söta Zandra som ordnat så fint (och hennes sambo också så klart), jag hoppas att jag får träffa dig snart igen och du är alltid välkommen hem till mig när du känner för en mini semester, med eller utan sambo.   


Lidköping som stad utforskade vi kanske inte jättenoga, men det var en riktigt mysig stad med en massa små söta och lite orginella butiker.  

Här får ni en hel drös med bilder:


Zandras "arbetsverktyg" !


Här vid rådhuset hade det ett mysigt café med massa goda kakor! 

          

På kvällen blev det överraskningsmiddag och vi fick ....


I bakgrunden finns också en urgod västerbottenpaj Zandra bakat!   

Ingen kräftis utan lite rajraj

 

Efter dennna underbara helg (som jag naturligtvis kommer berätta mer om), en hel dag med födelsedagsfirande med släkten på besök & bilförsäljning (vår gamla bil har vi nu fått sålt) så är man lite sliten, ska ta en träff med en bok & en kudde nu!

Hoppas ni har haft en bra helg!

   

ANNONS
Av Vivi - 28 augusti 2011 09:30

 ...av Emiliana Torrini, från filmen Sucker Punch!

ANNONS
Av Vivi - 27 augusti 2011 11:30

Av Vivi - 21 januari 2009 12:59

Som jag sa i mitt tidigare inlägg tror jag att lyckan finns i alla de små vardagliga sakerna, även om vi alla fastnar i tanken "måste ha den där blusen, tv , resan". Jag tror att vi faktiskt KAN köpa lycka....men kortvarig sådan eftersom vi då har definierat lyckan i form av en blus , en ny bil osv.


De människor jag verkligen tycker synd om är de som råkat glida in i bitterheten, de har svårt att hitta lyckan någonstans. De bygger upp planer och drömmar där de tror sig kunna bli lyckliga och ENDAST där. Jag dömmer inte dessa männsikor eftersom jag tror att jag lätt kan hamna där själv en dag.

Jag tror de flesta av oss glider in och ut ur både lycka och bitterhet.

 

Något jag däremot avskyr är  bitterheten i kombination av avundsjuka, den där kombinationen som gör att de anser att ingen annan förtjänar vara lycklig och att ingen annan vet hur det är att vara så olycklig som dem. 

De är bara barnslig, egocentrikt och väldigt farligt att stanna i den kombinationen för då tror jag att man inte bara missar sin egen lycka utan förstör andras.


Sista djupa tankarna för idag är att vi själva är ansvariga för vår lycka...

Det finns ingen och inget som kan hindra dig från att var lycklig.

Jag förstår hur svårt det måste vara att ta sig ur ett helvete, en depression, missbruk, misshandel, ett självdestruktivt förhållande till en annan eller sig själv, men vet ni .... ingen kan dra er upp !!

Ni måste själva vilja komma upp, det enda vi vid sidan om kan göra är att finnas där och stötta. Det finns så många som vill hjälpa en vän med självmordstankar, en vän med missbruk osv., men ni gör nog allt ni kan!

Ni kan förmodligen inte göra mer .... Det är varje vuxen människans eget ansvar att skapa sitt liv! Du kan ha en förbaskad otur, men i slutändan är det ändå ditt synsätt på livet som gör att du väljer att gräva ned dig eller kämpa!


Förstår att det säkert finns de som tycker att jag inte har en aning om vad jag pratar om och att jag inte vet hur det är att lida elller ha otur hela livet... säger som jag sagt förrut:


 Jag har varit med om mer än vissa och mindre än andra!

 

Av Vivi - 26 augusti 2011 11:00

Grattis på födelsedagen önskar jag världens finaste make !!!

Du sexiga, roliga & vansinnigt charmiga man, jag är så glad att du är min!

Jag hoppas du gillar min födelsedagspresent!

Älskar dig en massa!!!


 

  


 

Av Vivi - 25 augusti 2011 16:00

Jag tycker hon har så fin röst, den är så skör på något sätt

och denna låten är så otroligt vemodigt underbar!

Av Vivi - 25 augusti 2011 11:30

Idag fyller en av mina bästa vänner år!

Hon är en fantastisk & underbar person

som jag är väldigt lycklig över att kalla vän.

Hon har funnits där för mig de gånger jag verkligen behövt någon,

hon lånar ett öra, en axel eller kommer över med godis och film!

Hon har dessutom med vackra tal fått mig att känna mig betydelsefull i hennes liv, jag hoppas du vet hur mycket DU betyder för mig!

Jag hoppas verkligen du har en riktigt fin födelsedag idag!!

Snart får vårt tjejgäng fira dig ordentligt !!


 


Av Vivi - 24 augusti 2011 13:00

Älskar denna låten, den kommer från filmen Sucker Punch som jag nyligen tipsade er om, det är ingen mindre än

huvudrollsinnehavaren Emily Browning själv som sjunger.

 

Av Vivi - 24 augusti 2011 09:00

 

Så sant så sant ....


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se