MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011

Fler foton från Kolmården

Av Vivi - 31 augusti 2011 10:15

Surikat är ett av mina favoritdjur, de är vansinnigt söta,

men väldigt svåra att fånga på bild ...  


Kommer inte ihåg namnet, men det var en slags vildhund. 

Påminner en del om vår rödräv.  

Vid bråddjupet har de pingviner, sälar & sjölejon

   

Den nya linbanan ger dig inte bara fin utsikt över djuren...


Bergsgetter 


Svensk savann...   

Kattdjuren är nog ändå våra favoriter,

här nedan har ni snöleopard, tiger & lejon

     


Flåt älskling, men var bara tvungen att lägga upp detta fotot      

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

31 augusti 2011 16:29

Underbart fina djur allesammans, älskar djur! Åh hihi en lite av en sucker för chips & dip;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Johanna

Johanna

31 augusti 2011 16:38

tyvärr inget i stil med mr wet rumpa alls... de vände bara och visa rumpan och sås kulle jag bestämma vem som vann,,, brydde mig inte alls, så den som muta mig mest vann :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

31 augusti 2011 21:08

nEJNEJNEJ Bli INTE en djurblogg!! Men en glassblogg är ok =)=)=)
Ser ut som att ni har haft det fantastiskt!! Men du, gå¨in och anmäl dig på eventet!!
PUSS

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se