MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

*Fniss fniss*

Av Vivi - 30 augusti 2011 21:17

Saker som kan få mig att fnissa en regnig dag....


När vi var på vår lilla roadtrip körde vi igenom två orter

som jag tycker är värda att nämnas här,

Prästköp  som följdes av Hålköp!

Kanske var vi bara övertrötta, men jag och maken hade en hel del roliga diskussioner huruvida det var bäst att köpa en  präst eller ett hål eller om man kunde kombinera genom att köpa ett hål med en präst i....

  


Såg en väldigt rolig översättning nyss...

I Austin Powers Goldmember kallas sig Austin "Sexy Beast"

den svenska översättningen ?

"SEXBYTTA"

Kan någon tala om för mig vad en sexbytta är??!!

  

Nästan lika kul som Pulpfiction med norsk text där de översatt

"Get the fuck out of here" med " Renn iväg nu gutter"


Jag säger då det ....

Kan ni några roliga översättningar eller ortsnamn ??

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

31 augusti 2011 10:04

Eller så köper man en präst med hål i så har man fått en ost! :D Kul ortsnamn! ^^
Vill du ha en riiiktigt rolig översättning ska du kika här:
http://winterson.com/2005/06/episode-iii-backstroke-of-west.html

Katterna har inte upptäckt fiskarna än. De har inte visat något intresse alls för akvariet. Förhoppningsvis kan de inte se från golvet att det rör sig där inne. Jag tänker i alla fall inte visa dem att det flyttat in nya djur. För då kommer de ränna på matbordet här och bänken som akvariet står på, och det kommer nog bli svårt att få ur dem :P

Jag har läst på massor på nätet om hur man startar akvarie :) Visste inte heller så mycket innan.

http://drak.bloggagratis.se

 
lady thirty

lady thirty

31 augusti 2011 10:06

sexbytta, hahaha :D

jag har inte glömt dig bara så att du vet

http://www.ladythirty.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

31 augusti 2011 10:40

Hahahha "sexbytta"!! :'D
Minns när jag var påväg hem från Sweden Rock 2004 så åkte vi förbi infarten till en ort/by som hette Böglarehult. ^.^

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

31 augusti 2011 19:58

Det finns så många skojiga namn på städer och orter. Är man lite trött brukar dom vara liiite roligare än annars ;)

Vilken djurpark har ni varit på? Jag brukar alltid göra ett djurparksbesök per år men det har inte blivit något sånt än :(

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se