MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Från Söderköping till Kolmården

Av Vivi - 30 augusti 2011 10:00

Efter en väldigt mysigt vistelse i Söderköping (som jag som sagt absolut vill besöka igen) så åkte vi vidare norrut. Trots att jag gjorde mitt bästa för att lura & distrahera kunde han ganska snabbt gissa att det var kolmården vi var på väg till.

Vi hade otrolig tur med vädret, sol hela dagen och det var jättemysigt att strosa omkring och se alla djuren.


Mina bästa tips för Kolmårdenbesökare är:

-Åk den nya linbanan Safari, man får inte längre köra in bland djuren utan nu får man åka linbana över dem istället, bättre för både djur & miljö!

-Det finns en massa mat på Komården, men den kostar ju lite. Ett bra tips är att ta med en matsäck eftersom det finns många fina picnic-ställen.

-Förboka biljetter till delfinshowen om ni vill se den, det blir lång kö.

-Du kan även förboka biljetter till inträde & parkering.

-Ha ett par riktigt bekväma skor, man går mycket.

-Lägg den extra hundringen på ett besök på tropikariumet precis vid entrén,

det är värt ett besök!


Eftersom jag har tagit alldeles för många foton på alldeles för söta djur så får jag nog visa dem i omgångar    


Väldigt exotiskt djur, men maken tog detta fotot och jag tyckte det var så fint !

 

Savannen!

 

Strike a pose

 

Apor är ju bara för härliga !

   


Som en riktig paparazzi fotade jag mitt i lunchen...   

To be continued....

 
ANNONS
 
Linda- Mamma till Alfred

Linda- Mamma till Alfred

30 augusti 2011 11:31

Ni verkar ju ha haft det riktigt mysigt på hans 30-årsda. Åh ja har så mkt bilder att visa på blogen från dopet med!Jisses,hinner inte med allt känns det som! Mycket nu..;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Johanna

Johanna

30 augusti 2011 16:57

Du får berätta sen vad du tycker.... :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

31 augusti 2011 10:11

Oh så många sötnosar ni sett! Fina bilder!

På tal om bilder, Dennis håller på och bygger en ny server här. Så om du kan ha tålamod 1-2 veckor (gissningsvis) så tror jag han har fått fart på den sen så du kan ladda ner fest-bilderna istället :) Då kan vi skicka länkar till alla andra som var på festen också så de kan ladda ner om de vill.

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se