MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2011

Tänk på miljön, simma till jobbet !

Av Vivi - 30 augusti 2011 09:00

Sicket väder, det blåser & regnar här i väst ett riktigt hösttungt väder och jag vet inte om jag är riktigt redo för hösten ännu.

Det har regnat så mycket i natt att vårt vattenspel nästan svämmat över och det krävs en en del vatten för det.


 

Kanske kan man snart simma till jobbet, det vore ju bra för både miljön och fysiken. Åh andra sidan har jag nog aldrig simmat längre än 1500m i sträck .....

20 000m kan bli lite mastigt då   


Det är bara andra dagen efter semestern och redan längtar man hem, det är alldeles för lite att göra här & alldeles för mycket "mysahemma"-väder ute.

Nej... tänk att vara hemma, uppkrupen i vår stora fotölj med en bra bok, en kopp thé och en mysig pläd över knäna.


Varför inte en sådan här pläd, jag har en grå sådan och de är urmysiga !!

Bara 149kr på Rusta just nu !


TEDDYPLÄD 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se