MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2011

Nostalgeek!

Av Vivi - 29 augusti 2011 16:15

Jag måste bara visa er ....

När jag var i Lidköping visade Zandra mig världens härligaste butik, Nostalgeek!


 

 

Fullt med villha-saker och ser ni oldschoolgrillen ned till höger ?   

Här hade man ju kunnat spendera en hel del pengar!

Rekommenderar ett besök om ni är i Lidköping, 

ägaren ska dessutom eventuellt öppna upp en liten milkshake-bar

i anslutning till butiken.

Själv blev det en liten present till min lillasyster, ett par riktigt snygga drinkunderlägg och ett par "raggartärningar"

som extra present till maken.


Vår Volvo är "Pimpad"   

  


Nästa gång blir det kanske en sådan här....

Snälla älskling, en sådan kan jag väl få ha i köket 

  

Bild på Kit-Cat Klocka 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 augusti 2011 19:06

Kul butik, får besöka den när jag skall till lidköping :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

29 augusti 2011 23:21

Fasiken vad läckert!!! Usch jag har dåligt samvete för att jag inte hinner med mina favoriter- DU för alla nyankomna Fnulanläsare... Får skärpa mig!!!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se