MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2011

Dagens

Av Vivi - 29 augusti 2011 13:02

Dagens tack:

Till alla ni läsare & fina bloggisar som läst & kommenterat mig under min semester, tack för att ni finns kvar.


Dagens fråga:

Vad tycker ni om första arbetsdagens efter semestern ?

Själv kan jag ibland tycka det är rätt skönt att vara tillbaka i rutiner igen, även om jag säkert kommer längta efter semestern snart igen.   


Dagens recept:

Igår bjöd jag familjen på Chokladälskarens tårta, en favorit till kalasen!

 


Dagens tips:

Köpte detta rivjärn när vi var på IKEA sist, riktigt bra att riva bland annat ost med all ost samlas i rivjärnet och sedan är det lätt att strö ut .

STRÅLANDE Rivjärn med behållare, vit, mörkgrå Höjd: 18 cm


 
ANNONS
 
Linda- Mamma till Alfred

Linda- Mamma till Alfred

29 augusti 2011 16:16

Betong är ju såläckert. DYRT men fästman jobbar ju med det så det är en stooor fördel;)
Gjutet med fall så regnet rinner ifrpn huset samt att det är ju en hel platta INGET gräs/ogräs!

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se