MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2011

Dag 2 från Lidköping till Söderköping

Av Vivi - 29 augusti 2011 11:15

Efter en härlig torsdag i Lidköping satte vi oss i bilen på fredagen för att fortsätta mot hemligheter i Söderköping. Det är en stad varken jag eller maken varit i förrut så han hade ingen aning om vad vi skulle hitta på.

Jag tror jag faktiskt visar er först och berättar sedan...   


En ursöt idyllisk liten stad

 

Med en vacker å som rinner genom staden


Sedan ligger ju Söderköping precis vid Göta kanal! 


   

  Vårt första stopp efter lite strosande var glassrestaurangen Smultronstället!

      

Efter det checkade vi in på Söderköpingsbrunn, vårt rum var så fint !!!


Utsikten från vårt rum ! 


Jag kan verkligen rekommendera Söderköping, vi kommer definitivt åka tillbaka dit! Själva staden är ursöt med massa gamla vackra hus & söta butiker, den ligger ju dessutom otroligt vackert.

När vi återvänder kommer jag vilja besöka både glassrestaurangen (som hade många goda glassar och trevlig personal) och hotellet Söderköpingbrunn igen.


Det bästa med vårt boende var nog maten! Visst var rummet urmysigt & fräscht, kakbuffén helt otrolig och spa:t okej, men maten var över all förväntan.

Jag  hade bokat ett romantikpaket där en femrättersmiddag med två glas vin ingick. Kvalitén på maten var fantastiskt och det är nog en av de godaste middagar jag någonsin ätit! Så här såg den fantastiska menyn ut:


Laxtartar

Hummer- & kräftterrin

Kalv (jag fick röding)

Ostar

Fläderblomsparfait

 

Kan verkligen rekommendera er att åka till Söderköping, äta glass på smultronstället och bo på Söderköpingsbrunn!


Två nöjda Söderköpingsturister!

  
ANNONS
 
susanna55

susanna55

29 augusti 2011 20:31

Miss Vivi, I love you!!!! Min hemstad! Jag är uppvuxen där. Gamla kära Storgatan, och Ågatan där din kille står på lilla bron. Ramunderberget där vi hade skolutflykterna!!!! Jag blir sååå nostalgisk. Vad fint det var i rummet ni hyrt förresten. Var det nya eller gamla delen av Brunnshotellet? Spökade det? Jättekul att få se det här!!

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se