MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2011

Han har fått ett namn...

Av Vivi - 17 augusti 2011 13:00

Vår nya familjemedlem har äntligen fått ett namn!

Först funderade vi ju på Neville,

men det passade inte riktigt nu när jag lärt känna

vår lille V50 lite bättre.

Nej helt plötsligt så slog det mig ...

Det är ju en Wall-E !!!!


Jag & Wall-E

 


 
ANNONS
 
Linda - Mamma till Anton

Linda - Mamma till Anton

17 augusti 2011 13:12

Hej
ledsen för det sena svaret.
Hoppas er semester varit bra :)
Vi har haft det kanon.

Just nu är vi lite förkylda alla tre men kämpar på :)

http://mammatillanton.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

17 augusti 2011 22:31

oh ja de är sjukt snygga i verkligheten coh sitter riktigt bra :)

haha nej det låter lite korkat och stoppa i sig kondomer haha...men det finns ju de som blåser upp haha...

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Malin Emiliaa -

Malin Emiliaa -

17 augusti 2011 22:56

Najs bil där du! :D

Hahah, Genevad kanske det heter.. Såg att min kompis skrivit det på sin blogg, hon skulle oxå dit, så skrev bara som hon skrev :P
Åh, tack ska du ha! :D

http://emiliaas.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

18 augusti 2011 09:04

Kul att ni fått hem er bil nu. Klart den ska ha ett namn. Wall-E blir jättebra :)
Min bil har inte fått något namn än vilket är konstigt då jag döpt alla andra bilar jag har. Men jag har inte kommit på något bra namn än. För tillfället kallas den för tråkiga Hondan bara..

För oss känns det som om köket går i slow motion. Vi har fått åkt till Ikea så många gånger så till och med jag har ledsnat på stället ;)
Alltid är det något man glömmer och klantarna (alltså vi) har gjort det varje gång så det är dags för ett nytt besök där idag. För sambon i alla fall jag drar och möter en vän för lite bröllopsshopping på stan. Måste ju hitta något man kan ha över klänningen. Det skulle bli lite kallt på lördag :(

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Linda - Mamma till Anton

Linda - Mamma till Anton

18 augusti 2011 12:06

va skönt med semester :)
Fast jag ska inte klaga, är ju mammaledig haha.

Tack för att du svarade på omröstningen :)

http://mammatillanton.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se