MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 juli 2011

Dåligt Ellos, dåligt !

Av Vivi - 20 juli 2011 13:00

Nu är det gjort, den allra sista beställningen!

Jag ska sluta handla på Ellos, jag ska skriva och be dem ta bort mig som kund & sedan vill jag inte ha en enda katalog eller liknande från dem.

Kan meddela att efter detta inlägget så hörde Ellos av sig och jag ahr fått tillbaka pengar för både returen och dessutom 50kr extra som plåster på såren. Tänk vad mycket fördelar det finns med att blogga.

 


Anledningen: Obefintlig kundservice !

Av alla de gånger jag skrivit eller ringt till dem (låt oss säga ca tio) så har jag träffat på EN trevlig människa (tack Stina för dagens samtal). Det jag är mest irriterad över är att när de inte höll sin leveranstid & jag fick retunera en vara pga det så fick jag ändå stå för full retur !


De tar högt betalt för både returer & byten, de håller inte leveranstiderna och både deras hemsida och kundservice krånglar.

Jag har försökt att skriva mail till dem tre gånger och ingen av gångerna kom det fram. En av gångerna jag ringde idag blev jag bortkopplad och när man kommer med klagomål rycker de på axlarna.


Jag brukar ha ganska sotr förståelse och stort tålamod, men vet ni ... nu får det vara nog. Om jag var ni skulle jag dessutom akta mig från att beställa därifrån, synd att ett företag med rätt så bra produkter ska vara så dpliga på service !


Bra vara, dålig service !

 


 
 
Johanna

Johanna

20 juli 2011 13:23

Fan vad tråkigt sånt är.... och dåligt! Då skall inte jag heller handla där mer! Var i och för sig längesedan nu men ändå :)

Ja, tänk om det var lätt och bara göra det. Då hade det funkat kanon, tyvärr har hjärnan rent för mycket och säga till om :/

Jag har allt för många gånger hört att det är bara och äta, det sårar, för det visar att den personen inte har någon kännedom om sjukdomen, den vet inte hur mkt timmar man lägger ner på att försöka äta

har din syster varit sjuk länge? mår hon bra idag?

Ja, du får såklart hojta till om du besöker Kristianstad med.... :P Eller skåne haha

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

20 juli 2011 16:21

Usch så tråkigt!! Jag har iofs aldrig haft problem med Ellos leveranstider, men visst har de ofta otrevlig personal som svarar i telefonerna, och visst är det hysteriskt dyrt att returnera en vara!
Hade problem med leverandtider med BonPrix en gång, men kvinnan jag pratade i telefon med var jättetrevlig och problemet löstes med en gång.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

20 juli 2011 20:44

Du måste verkligen ha haft väldigt otur. Jag har beställt från Ellos massvis med gånger men inte haft några större problem. Visst det där med att det står att en sak finns och sen när paketet kommer hem så är den inte med har väl jag med varit med om men i övrigt..
Skönt att du hittade ett ställe som verkar ha bra service i alla fall. Ellos är nog för stora. Dom behöver inte bry sig vilket är väldigt synd..

Det är bra att du inte känner någon press. När det väl är dags så ska det vara för att du och din man vill och inte för att vänner börjar skaffa barn. Tror nog det är många som trillar dit på den..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MK

17 augusti 2011 17:37

Jag har ej fått pengar tillbaka eller sms från de. Retur skickades den 7/8-2011!

Aldrig mer ELLOS!

 
Ingen bild

faheem.a.khan

6 april 2015 11:30

Jag köpte 3332 färger på nätet. Jag trodde att det kommer att bli bra så jag inte provat det. Nästan efter en månad jag provat det och det är det för stort än den normala storleken på 3332. Jag ringde kundservice på Ellos på telefonnummer 03.333.000 kl 11:00 på måndag 20150406. Jag pratade med en kille som var att ge mig beställaren tjänsten. Han var inte bra alls och bara svarade att man inte kan lämna tillbaka det eftersom det redan har gått mer än 14 dagar med dig. Och vi är inte ansvariga för storleken defekten eftersom det kan passa någon annan kanske inte dig. Och det beror på företaget som gör dem och det storleken kan variera från märke till märke. Jag bad honom att hur kan standard storlekarna variera från normerna? Jag bad honom att ge länken till klaga och han sade att de inte har någon koppling till klagomål och vi kan inte hjälpa dig med detta. Jag bad honom att jag inte vill förlora mina pengar på grund av företagets fel och han sa att vi inte kan hjälpa dig. Jag är Ellos kund för länge sen. Men nu är jag borta och aldrig komma tillbaka till min ärende är lyssnat.

Vivi

6 april 2015 19:39

Ush förstår dig :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards