MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 juli 2011

Lindas bloggbok *tjoho*

Av Vivi - 19 juli 2011 12:43

Jag och även några kära bloggisar har ju försök ragga till oss

ett styck bloggbok ett antal gånger, tyvärr utan resultat.

Då kan man ju antingen ge upp eller så kan man ju vara så smart

som Linda och göra en egen!

 

Jag tycker det är lite extra roligt med just denna bloggbok

då jag följt Lindas blogg ett bra tag nu .

Hos henne har jag fått många tips och dessutom äran att få följa henne

från graviditet till en liten söt Alfred!

 

Jag hoppas att jag får äran att hamna på hennes lista av

betrodda bloggare för denna söta bloggbok.

Gå in & läs mer om bloggboken här !

 

 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

19 juli 2011 17:39

haha jag är nog den ända som inte bryr mig om den där boken.... :P

nej de har bara 60cm när det äter, jag behöver fan mer space än så haha

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

19 juli 2011 18:18

ååååå vad fint skrivet, vad glad jag blir har läst inlägget 2 ggr nu!!Kul att du vill vara med, men anade nästan det,hihi;)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se