MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Helgen...

Av Vivi - 18 juli 2011 15:30

Festen i lördags var väldigt lyckad!

Det var så himla mysigt att få träffa släkt & vänner igen.

Det är allt lika trevligt när vi alla är samlade, man inser vilken tur man har som faktiskt har så roliga & goa släktingar!

 

Det var jättegod mat ( eftersom syster & mamsen hade lagat den) och bandet mina föräldrar hade hyrt var jätteduktiga.

Mamma hade dessutom gjort en lite rolig grej av bordsplaceringen, hon hade sex olika bort men olika färger, sedan fick alla herrar dra en lapp med ett känt namn och sedan fick alla damer dra varsin lapp och leta upp den de hörde ihop med. Exempel: Jag fick -GUL, Galadriel och skulle då leta upp GUL, Eldrond.

 

Det blev min nya kjol i lördags....

orkade inte anstränga mig mer efter två dagarns bakning.

    


Jag tog med kameran, men tyvärr blev det inga kort, jag stod nog 70% av tiden i köket och jag glömde be min make ta hand om den. Vi får se om jag kan ragga till mig lite kort av svärmor & morbror. 

Jag kan iaf berätta att jag hade riktigt roligt, jag fick ju sjunga lite, dansa lite, umgås med när & kära och jag har dessutom gjort ett riktigt bra byte. Jag hade på mig en amerikansk sjal som jag bytte bort mot en motorcykel åktur, så snart kan jag stryka en sak från min Bucketlist !!

  


 


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

18 juli 2011 17:08

Umgås väldigt lite med mina släktingar men när vi väl umgås brukar vi ha väldigt mysigt! Fina kort på dina föräldrar (såg det större lite längre ner :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

18 juli 2011 17:47

oh förstår du ångrar nobelmiddagen, det hade jag med gjort, men du får kanske en ny chans?=)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

18 juli 2011 21:04

Så skoj att festen blev så lyckad. Spännande med motorcykelturen. När jag var yngre så fick jag åka med systers kille. Spännande men lite läskigt innan man lärde sig att följa med i kurvorna..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se