MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Utmaningen ...del 1

Av Vivi - 18 juli 2011 09:00

Kommer ni ihåg min utmaning ?

Jag ville ju att ni skulle försöka göra något som ni egentligen

inte vågar eller tycker ni är "för gamla" för.


Zandra är den första som har gjort något spännande, bra jobbat gumman !!!

Här kan ni läsa hennes inlägg där hon så fint berättar vad hon vågade göra, hon beskriver så bra vad denna utmaning egentligen handlar om.


Själv har jag faktiskt också klarat av en liten sak, jag har gjort något som jag tycker är otroligt läskigt...

Jag har inga problem att prata inför människor, jag har varit båda festfixare, värdinna & konferencier och är van att synas och tala inför stora grupper, att sjunga däremot ....

Jag har vågat sjunga kareoke vid två tillfällen, ingen av gångerna har jag nykter och jag har dessutom blivit upptvingad.


I lördags på mammas & pappas fest så hade de hyrt in ett band, det är ju så otroligt trevligt med live musik. Tror ni inte att av alla människor på denna fest så är det just mig de hugger tag i och ska ha upp på scen för att sjunga med, dessutom i en låt som jag faktiskt aldrig hört förrut. 

Jag kunde smitit, jag kunde mumlat eller försökt mima, men vet ni ... det gjorde jag inte. Det lät säkert inte vackert, men jag gjorde faktiskt mitt  bästa att sjunga med trots att mina flyktinstinkter var i topp.


Nu är detta inte nog för mig, eftersom jag faktiskt blev halvomhalvt tvingad så räknas det bara till hälften och jag ska minsann utmana mig själv ordentligt innan sommaren!

  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

18 juli 2011 21:07

Vilken gullig bild på dina föräldrar. pussbilder är alltis lika söta :)

Grattis till att du vågade stå kvar. En annnan hade nog flytt eller skrattat bort hela situationen. Det var modigt av dig

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se