MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Grattis mamma & pappa

Av Vivi - 17 juli 2011 11:30


Idag firar ni 40årig bröllopsdag, grattis !!!


 

Ni har haft svårigheter i ert äktenskap, men ni har ridit ut era stormar och jag vet att ni är otroligt lyckliga för det idag.

Det märks hur mycket ni älskar varandra

och den kärleken är smittsam.

Ni har dessutom varit fantastiska föräldrar, de bästa

och har alltid satt era barn lycka först.

Ni inspirerar, motiverar och ni är mina förebilder!

  

Jag hoppas ni hade riktigt roligt igår

och att ni blev glada för ert fotografi,

vi tänkte att ett familjefoto var den perfekta

"grattispå65årsdagarnaoch40årigbröllopsdag"-presenten. 


funny pictures - Say cheez
see more Lolcats and funny pictures,

  

Jag älskar er en massa !!!

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

17 juli 2011 15:38

Åh vad fint skrivet!Grattis till dina fina föräldrar!
Vart köpte ni ert fågelbad förresten?

http://hummingbird.blogg.se

 
Margita

Margita

17 juli 2011 22:55

Ja, verkligen fint skrivet! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se