MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juli 2011

Bilförsäljare, en helt egen sort...

Av Vivi - 13 juli 2011 14:45

Jag undrar hur de tänker....


"Ahhhh se där, ett par i 30 års ålder, hmmm ingen kostym, inga märkeskläder, medelklass helt klart, ingen storförsäljning här inte, jag låter dem vara ett tag ....

  15 minuter senare....

 

Ash ...de verkar ju faktiskt vilja ha hjälp ?! *Pust & stön*

Ja ja, en försäljning är ju en försäljning, bäst jag går fram. Jag får väl se till att få dem att tro att jag erbjuder något riktigt bra så att de dumma jäklarna nappar.

Det här blir en lätt match!  *Mohahahaha* 

   

Okej nu är de intresserade, nu ser jag till att höja priset lite grann, hmmm lite till, men jag ska få dem att tro att jag gör dem en tjänst....


Äh va f------n, ska de behöva tänka på saken!? Man tänker väl inte innan man köper bil ? Här har jag slösa en hel halvtimma till ingen nytta."


"Jo men jag lovar...den är ett fynd"

 

Först får man ingen hjälp, sedan när en säljare tillslut bemödar sig med att komma fram så är de verkligen översvallande trevliga
(de ver kar ha glömt att de nyss ignorerade dig).
De gör allt för att sälja och ger dig fantastiska erbjudanden,
men är man väl sitter där så kostar det alltid mer än de sa från början. När man sedan säger nej eller att man behöver tänka på saken, så ser de både förvånade och förolämpade ut !

Av tre olika bilförsäljare har två varit precis som jag har beskrivit ovan och så undrar det varför det säljs färre bilar....


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 juli 2011 16:05

hahah du skriver så härligt..... :)

ja den räkmackan var sjukt goood... ja tiden gick rent för fort :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

13 juli 2011 16:46

i know! :)

Ja, han är mr nice med, vilket gör det sjukt jobbigt att han bor i sthlm och jag bor i skåne.... :/

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Karin

Karin

14 juli 2011 19:37

ja de är en klass för sig helt klart ;).. vi har idag spenderat två timmar i en Sova-butik, provat sängar och fått kunglig service.. bara för att bestämma oss för en av de helt klart dyrare sängarna av bättre sort ;).. men vi fick också fundera på det.. och de såg lite snopna ut.. kan jag förstå.. men vi återkommer imorrn eller så och beställer...
även om man är medveten om försäljningsknepen så faller vi varenda gång.. värdelöst och varje försäljares dröm ;)

http://www.ka-os.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se