MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Vill inte....

Av Vivi - 12 juli 2011 08:19

Idag är en sådan där dag med för lite sömn, dåliga besked, ont i kroppen och ja ...

helt enkelt en dag då jag helst hade stannat hemma och dragit täcket över huvudet.

Jag saknar mina kissar också .... mycket !!

Har dock saker som måste fixas och ett jobb som måste skötas.

Visst kan man sakna att vara barn ibland, det var enkelare att stanna hemma från skolan.   


Jag kanske inte orkar skriva så mycket idag, har ingen inspiration, hoppas ni förlåter mig i sådant fall. Jag är nog på banan igen snart!

Kram på er fina bloggisar !


Hmmm kaffe kanske ?

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures, and check out our Socially Awkward Penguin lolz! 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

12 juli 2011 21:57

Såna dagar måste man tyvärr genolida ibland. Tråkigt men sant. Som tur var så brukar dom inte vara allt för många. Hoppas morgondagen blir bättre..

Gud vilken nostalgi. Jag kom knappt ihåg lakritspucken med tuggummipinnen. Jag vill också ha den tillbaka!! :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se