MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Inget akut....

Av Vivi - 5 juli 2011 14:40

Pratade med min kära make för en stund sedan!

Min fantastiska svärmor tog och åkte flera mil för att få tag på en veterinär och vi har nu fått veta att det inte verkar vara något akut. Jag var mest orolig för njurarna, att det skulle vara t.ex urinstopp, men där var det inga problem.

Veterinären hade sagt att det var svårt att veta varför Athena reagerar som hon gör, men han trodde det kunde bero på stress. 

Nu får vi bara hoppas att det är något som har med operationen att göra (kanske har hon fått i sig något när de opererade munnen) och att hon snart blir bättre.


Mattes älskling ! 

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

5 juli 2011 14:52

Lilla fina gumman, hon är så otroligt söt!!! Hoppas nu det går över så att matte kan sluta oroa sig. :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
fnulan

fnulan

6 juli 2011 08:23

Men snälla söta rara-- måste va jobbigt! Nu ska du se att allt är bra!

http://www.fnulan.se

 
Jenny

Jenny

6 juli 2011 09:50

Så skönt att det inte var något akut, hoppas att hon kryar på sig så snart som mörjligt.. Och jag håller med Margita - hon är sååååå söt!!!<3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se