MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

Lite trött på död & sjukdom

Av Vivi - 5 juli 2011 08:30

Jag är lite trött idag ...


Athena är inte riktigt bra sedan operationen och hon är ju dessutom hos svärmor just nu. Svärmor är toppen, men det känns lite jobbigt att inte ha henne hos mig när hon inte mår riktigt bra.

Hon beter sig som vanligt, men i omgångar springer hon på toa och drar sedan rumpan efter sig på golvet. Vi har pratat med en veterinär och fått lite "tips" , men blir hon inte bättre under dagen måste vi ta henne till en veterinär.

Börjar få ont i magen, känner mig stressad och orolig. Det är så mycket att fixa inför vår fest och så ännu ett veterinär besök på detta. Hur vi ska pussla ihop det vet jag inte , men självklart kommer Athenas hälsa först!


Prio ett !

 

Samtidigt vet jag att jag inte borde klaga, pratade med en god vän häromdagen och fick veta att hon hade fått ta bort sin häst. Det är så fruktansvärt orättvist, hästen hade blivit förgiftad och de vet inte av vad, hon var inte ens tre år.

Jag tänker mycket på min vännina och tycker så otroligt synd om henne, jag kan förstå den otroliga smärta hon måste känna.


Ush inget peppigt inlägg detta, tycker bara det har varit lite för mycket död & sjukdom senaste året.


  
ANNONS
 
Margita

Margita

5 juli 2011 11:02

usch vad jobbigt! :( stackars Athena och dig. Jag måste ha missat något eller också är det bara min "berömda" glömska, har Athena opererats? Förlåt om jag glömt, jag kommer verkligen inte ihåg så mycket nu för tiden, min dotter "klagar" ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se