MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Som en sommarkväll ska vara ....

Av Vivi - 30 juni 2011 10:32

Varm utan att bli för varm, svag bris, kvittrande fåglar, god mat & dryck och ett härligt gäng som bjöd på många skratt !

Det var min kväll igår, jag hade en urmysig kväll med tjejerna på jobbet. Vi spelade lite äventyrsgolf och avslutade med en god middag ute i den härliga sommarkvällen. Även om jag är lite trött idag, så är det inga problem att jobba för man lever på den härliga energin från gårdagen!


En lika ljuvlig kväll i Juni 2010

 

Jag hade väl hoppats på en liknande kväll ikväll eftersom jag skulle träffa några vänner, men tyvärr får jag ställa in det.

Jag är rätt trött efter denna veckan och fortfarande lite orolig för katterna, känner jag hade behövt vara hemma och ta hand om dem ikväll.


Det får bli en kväll med kattduschning, pälsborstning och fjäsk!   

    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se