MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Dagens...

Av Vivi - 30 juni 2011 08:30

Dagens tillbakablick:

Idag är det precis ett år sedan vi begravde mormor, precis 10 dagar innan vårt bröllop.


Dagens tips:

Till er som gillar att läsa, CDON.COM har just nu erbjudande på pocketböcker,

3st böcker för 99kr !


Dagens önskan:
Jag vill till Gekås och handla filt, bolero, Zumba och annat mysfintnyttigt !!!
Det är bara pengarna som saknas... och de är ju ganska viktiga...

Dagens åsikt:
Nu är det uppe för diskussion i riksdagen om lokala vintillverkare ska få sälja direkt till kunder, dvs privatpersoner. Jag förstår inte varför detta inte redan är tillåtet ?! Vi ska väl tvärtom vara stolta och stötta de få svenska vintillverkare vi har, lokalproducerat är väl aldrig fel !   

Dagens katt:

Funny Pictures - Cats Spare Mouse
see more Lolcats and funny pictures,


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

30 juni 2011 11:18

Jag vill också till Gekås! Pengar är alltid ett problem :/

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se