MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Mer än bara husdjur

Av Vivi - 29 juni 2011 13:15

Nu blir det mycket kattsnack här, men ni får stå ut lite till   


Jag berättade ju för er om veterinärbesöken och hur illa jag tog vid mig.

När vi åkte därifrån utan Athena satt jag tyst och grät där bak i bilen och det skämdes jag lite för, jag skämdes för att jag inte "borde"  reagera så starkt.

Men varför egentligen? Varför är det inte helt okej att känna så stark för ett "husdjur"? Varför anser vissa att speciellt en katt inte är värd de känslorna ?


Jag umgås med mina katter varje dag. 

De hälsar mig välkommen hem, de väcker mig på morgonen, de tigger godis & uppmärksamhet, de är kelna & tacksamma, det händer att de hoppar upp i sängen och tröstar mig om jag är ledsen och de behöver mig.

Visst händer de att de kräks hårbollar, får fnatt och rusar runt i huset, välter ned saker osv., men de är ändå mer än bara husdjur, de är familjemedlemar!

Familjemedlemar som jag (om vi nu ska vara ärliga och det har jag hört att man ska) träffar oftare än närmaste familjen!


Egentligen är det inte så konstigt att jag och så många andra kattägare älskar sina katter så oerhört mycket.


Kelna, knasiga, självständiga och alldeles alldeles underbara !

       

        
 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 juni 2011 14:51

Du får lyssna på låten när du kommer hem =)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

29 juni 2011 20:33

Visst är det ok att känna så starkt för sina husdjur, de är ju dina familjemedlemmar som du säger. Jag har gråtit över en undulat....det är inte så konstigt, man får starka känslomässiga band till sina husdjur och de är värda all vår kärlek! De som inte förstår det har nog aldrig haft husdjur själv.

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

29 juni 2011 23:30

Men såklart ska du va ledsen för dina katter! Det är ju dina barn!!!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se