MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Tack ni söta !

Av Vivi - 29 juni 2011 08:45

Tack så jättemycket för alla gulliga kommentarer   jag känner mig inte som världens sämsta matte längre !

Det är otroligt skönt att ha Athena hemma igen, hon äter & dricker som hon ska och verkar må bra.

Hon har just nu ett litet Elvis-leende hela tiden eftersom ena huggtanden är bortplockad och hon är lite lite svullen, mattes sötis !


Det är nästan så att Angelique mår sämre just nu för efter ett dygn så undviker hon fortfarande Athena & fräser så fort hon är i närheten.

Jag ska försöka duscha Athena för att se om det kan hjälpa att få bort sjukhusdoften eftersom jag tror det är den Angelique reagerar på. Hon reagerar inte så lite heller när hon väl sniffar, då börjar hon hulka och dregla, en reaktion jag aldrig sett förrut. Athena bara tittar på henne som om hon tänker "sååå farligt är det väl inte".


Hade helst varit hemma med mina små katter idag, men det är ett viktigt möte på jobbet & dessutom personal-aktiviteter efter jobbet. Fullt upp idag med andra ord, men min älskade make skulle nog ta sig hem lite tidigare.


Mattes lilla Elvis   

  
ANNONS
 
Margita

Margita

29 juni 2011 10:44

Vad skönt att Athena är hemma igen! Agnes reagerade likadant när Alice kom hem och var nyopererad. Jag tror också att de reagerar på sjukhusdoften. Men den försvinner snart. Det tog väl Agnes ett par dar sen slutade hon fräsa åt Alice :)
Förstår din känsla av att vilja vara hemma hos dina pälsklingar! De är ju som ens barn :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se