MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Rea = bra grejjer !

Av Vivi - 28 juni 2011 15:05

Bonprix skickar ut en massa specialerbjudanden på min mail,

farligt !

Har spanat på en bikini där ett tag och nu hade de sänkt priset på sina badkläder + att de hade fraktfritt med koden 99107.

Detta gäller endast idag så passa på !!


Min !!   Hoppas den passar nu också !

Halterneckbikini, A-kupa

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

28 juni 2011 19:07

Gah! Jag bestämde mig för klämmingen med ärmar i alla fall. Eller ja, ärmar var det ju inte direkt :P
Men det är så konstigt med färgerna Vill ha den röda som modellen har på första bilden. Men när jag väljer vinröd på listan visas en cerise färg på bilden intill. Då är frågan om de lagt in fel bild till fel färg, eller om den som heter vinröd egentligen är cerise. Har skickat en fråga till dem, men inte fått svar än. Vågar inte beställa utan att veta vad jag får för färg. Så jag går nog miste om gratisfrakten :/

Flytten ja, den kommer avklaras efter den 19:e. Jobbar hela tiden fram till dess så jag kan inte åka upp till Sthlm. Har 19:e-23:e på mig att packa. Det är sjukt stressande at det blivit så, så jag försöker att inte tänka på det :(

http://drak.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

28 juni 2011 19:44

oh då skall jag kika in där :)

Ja, såg det bara hade öppet tors + fre nu när jag är där, så får ta det på fredag innan jag åker hem :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

28 juni 2011 21:38

Ja det var synd hon inte vann.... :(

ja titta in tipsen ;)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

28 juni 2011 23:01

Åh vilken snygg bikini!! Gillar både mönster, färg och speciellt ringarna. :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se