MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 juni 2011

Något är på gång...

Av Vivi - 28 juni 2011 09:15

Tjenixen alla coolingar !

 

 

 

Först ska jag börja med att Gratta snygga Alice, tre otroligt fina ungar blev det efter en svår förlossning, bra jobbat tjejen!


Jag vet att jag inte är inne så ofta, men jag har ju sååå mycket att göra!

Jag måste väcka matte på morgonen & kela lite, sedan är det frukost.

Efter det måste man ju sova i minst en timma, busa lite med mamma, äta igen, sova igen, underhålla matte & husse när de kommer hem osv osv osv

Jag ni märker ju att mina dagar är helt fullspäckade! 


Jag har iaf märkt av något lite mystiskt här hemma, något är på gång och jag vet inte om jag gillar det !

Igår borstade matte oss mycket längre än vanligt och hon klippte våra klor, det är lite för mycket tillfixning på en och samma dag !

Jag funderar på vad detta kan innebära, ska vi hem till Husmor igen är det helt okej, men det känns som något annat...


Jag är liiiiiite orolig för att det är något vi gjort förrut som jag inte riktigt gillade, men jag kommer inte ihåg....

Ja ja ... nu har jag inte tid att sitta här längre, det är fåglar i trädgården !!!


 
 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

28 juni 2011 11:19

Jo då vi köpte huset :):) Så 16 aug får vi nycklen, känns lite knasigt att flytta IGEN men nu flyttar man väl bara denna gången och sen får det dröja ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

28 juni 2011 13:53

ååååå grattis till fina Alice!
Njae värsta lokal B-kändisen kanske,mohaha!Ja himla kul, tack för din fina kommentar där;)
Hur går det med fågelbadet?Yes är på G med bloggboken inväntar ett bra svar;)


http://hummingbird.blogg.se

 
Margita

Margita

28 juni 2011 18:28

Alice hälsar och tackar så mycket! Hon säger också att hennes ungar äter som hästar och ibland tycker hon att de river lite för mycket i såret, men hon håller god min, man är väl en katt, säger Alice! ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se