MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Billiga klänningar

Av Vivi - 23 juni 2011 15:50

Oups....

Bonprix har stor rea på klänningar endast idag !

Kunde inte låta bli ...

De kostade bara 69kr /st, fynd !!!!

 

En till jobbet/vardags

Klänning


....och en till fest !

T-shirtklänning

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

25 juni 2011 20:06

Jättefina klänningar! Jag vill beställa en klänning från bonprix. Ska bara bestämma mig för att jag har råd. Har sneglat på en fin röd där i minst ett halvår. Jag behöver iofs något att ha på mig till er fest, kanske kan använda det som ursäkt ;)
Vi får låna bil av mina föräldrar förresten! Jag jobbar till 11.30 på fredagen så det blir väl att vi rör oss nedåt när jag slutat. Vi får återkomma om närmare tidpunkt senare :)

Men guuuuud vad kul med ditt gobb där! Grattis till höjda lönen! Det är du verkligen värd! :D Och jättekul med mer ansvar!

Jag trivs kanonbra på mitt nya jobb :) Alla där är så goa! Och det är såååååå grymt skönt att få köra själv nu och helt och hållet ta egna beslut om allt. Har nästan inte varit något nervös alls, det har bara känts bra. Första lilla svängen var lite nervös, men efter det ha det känts kanon!
Det är väldigt intensivt. Jag jobbar tokmycket nu. Men jag är nöjd med det :) Just nu får det vara bara jobb som gäller. Hinner inte ens träna vilket är lite tråkigt, eftersom jag kom igång så bra under sista praktiken. Men som sagt, det känns ok att jobbet tar all tid. Jag vill komma in i det ordentligt, och jag behöver verkligen pengar!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se