MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Dagens....

Av Vivi - 23 juni 2011 08:30

Dagens plan:

Fika med fina tjejerna

  

Dagens humör:

Jag har haft en tuff vecka då jag varit rätt nere, men igår vände det.

Igår fick jag reda på att jag äntligen får högre lön (hade rejält under den marknadsmässiga innan) och mer att göra på jobbet. Jag blev så otroligt glad !!!

 

Dagens tips:

Eftersom man nu kan nominera bloggar till åretsblogg award så tänker jag faktiskt göra en egen liten variant idag. Jag tänker under dagen skriva upp några av mina favoritbloggar och varför man ska läsa dem.  


Dagens stripp:

Hi hi hihihihi

 

Dagens låt:
Gaga, rätt extrem på alla sätt, men jag gillar henne !


 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

23 juni 2011 10:57

Åh vad kul!Blogg award o det hade vart kuligt att gå på!Men sååå skönt att ta det som det kommer med!!Längre fram så skapar vi nog oss våra egna traditioner med,nu när vi har lille Alfred..Yes håller på att kolla upp det med blogboken,bara måste göra en egen bara för det, så ännu fler får chansen!

http://hummingbird.blogg.se

 
Sussi

Sussi

23 juni 2011 20:53

Grattis till löneökningen! Äntligen!! Den är du väl värd. Kul att du får lite mer att göra också..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se