MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Nu ska jag bli rik !!!

Av Vivi - 21 juni 2011 09:45

Okej, kanske inte rik, men jag har hittat ett sätt att faktiskt få in lite extra pengar på min blogg, jag har blivit medlem hos bloggvertiser.

Bloggvertiser är ett slags reklamföretag som säljer blogginlägg, kort och gott kan man säga att dessa företag genom bloggvertiser köper inlägg av mig.


Nu behöver ni inte oroa er över att det kommer poppa upp en massa reklam på min sida eller att jag kommer skriva en massa inlägg där jag gör reklam för olika produkter, det är nämligen så att företagen inte kan påverka VAD jag skriver om deras produkter eller deras företag.


Jag hade aldrig gjort det här om det hade styrt hur jag skriver, jag kan dessutom alltid tacka nej om det är något jag inte är intresserad av att skriva om. 

Eftersom jag ganska ofta brukar ger er tips och skriva små recensioner så ser jag detta som ett sätt att göra samma sak som innan , men kanske få en liten liten extra peng för det.

Alla dessa inlägg kommer dessutom få en egen kategori - Uppdrag!

Pengar har ju en tendens att försvinna....

 

 
 
Johanna

Johanna

21 juni 2011 10:19

hihi ja finns ingen mening och inte svara ärligt.... :) lite meninglöst då tycker hihi

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

21 juni 2011 21:39

oohh så trevligt. Ni fyller så pass nära så ni kan fira ihop. Jag och sambon har ca 6 månader mellan så vi får fira försig.

Skoj att höra om det är bra det där med bloggvertiser. Du får meddela sen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

15 mars 2012 19:04

Hej! Alltså, jag är väldigt oerfaren när det gäller det mesta, men särskilt pengar och bank. På bloggvertiser skall man ange sitt kontonummer. För det första vet jag inte ens hur man får tag i sitt kontonummer, för det andra... är det hemligt? eller säkert att lämna ut? Tacksam för svar!

http://cesio.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards