MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Dagens...

Av Vivi - 20 juni 2011 10:00

Dagens grattisar:

Stort grattis till Margita som trots en dramatisk födsel fick fyra ljuvliga kattungar, grattis !!

Även ett grattis på födelsedagen till den otroligt duktiga Zarah-Lou  !

 

Dagens tillbakablick:

När jag läser vad Margita varit med om nu i dagarna är det svårt att inte tänka tillbaka, tillbaka på de nätter & dagar jag matade våra små ungar varannan timma och på de tre älskade liven vi förlorade, fortfarande efter nästan 3 år kan det göra lite ont....

 

Dagens plan:

Kolla upp sten & fågelbad idag... 

    

Den lilla murgröne-delen med stenar som ni skymtar på fotona ska bort. 

 

Dagens stripp:

Kanske är det för att jag blivit äldre, kanske är det för att jag boddar i kontorsmiljö, men numera fattar jag Dilbert !   

 


 
ANNONS
 
Margita

Margita

20 juni 2011 10:25

förstår att det kan kännas så efter tre år. Det gör ont att förlora små djurliv, de är så hjälplösa och söta och fina och man vill ju att de ska finnas kvar här. Nu har en av mina honor gått bort :(( det är så sorgligt, men hon hade antagligen ingen chans. I en sån stund önskar man att man har magiska krafter! ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

20 juni 2011 15:05

Men taaaaaack! :D <3

http://zarlei.com

 
Laks

Laks

20 juni 2011 19:33

Haha X) rolig serie :P

http://laks.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se