MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Vill se på DVD

Av Vivi - 14 juni 2011 15:45

Det har faktiskt kommit ut lite bra filmer nu på DVD

och ytterligare några kommer nu i dagarna.

Dessa står på min "villse"-lista:


The King's Speech - DVD - Film


127 timmar - DVD - Film


Burlesque - DVD - Film

 
ANNONS
 
FiloZophie

FiloZophie

14 juni 2011 17:00

Den sista ser jag med dig anyday <3

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

14 juni 2011 21:15

Åh, Burlesque vill jag också se! vilket snyggt fodral den hade!

Hahaha säkerhetskoden för det här inlägget blev "used". Undrar vad den vill säga med det ^^

Jag har jobbat två dagar nu. Går fortfarande under internutbildning så ännu får jag inte köra själv. Men om en vecka ska jag vara klar! Det är så galet mycket nytt och det är väldigt mycket fläng i allmänhet i mitt liv just nu. Så just nu är allt väldigt roligt, men också väldigt jobbigt. Längtar tills flytten är avklarad så jag slipper stressen över det och kan börja finna mig tillrätta i mitt nya liv, med nya jobbet och nya staden. Är ju inte bekant med Lidköping sen innan. Bara nu genom praktiken jag haft där.

Du är så himla gullig! :D Men du behöver verkligen inte skicka något, känns som jag fått så mycket presenter av dig ändå! :D Motorcykeln hänger på min lokförarväska som en pepping den dag då jobbet kommer kännas tråkigt ^^ Och den lilla Woo-dollen hänger på handväskan som maskot! :D Teet är redan uppdrucket alltihop, det var så gott så det gick åt! ^^ Fast om du insisterar så har vi kvar lägenheten i Sthlm till 23 juli ;)

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se