MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Hamnkrogen i Båstad

Av Vivi - 13 juni 2011 15:30

Förra årets restaurangvecka var ju på Hamnkrogen i Torekov , upplevelsen där var att miljön var helt fantastisk, servicen bra, medan maten bara var okej.

I år prövade vi hamnkrogen i Båstad och denna gång var maten helt fantastisk, miljön bra (Båstad är otroligt vackert, men det är ganska livat på sommaren), men servicen var bara okej (fruktansvärt tråkig servitör).


Jag tog en drink innan maten, en Battini Apple, den var så god att en Bacardi Apple definitivt står på sommarens shoppinglista!

Menyn kan ni läsa här, men här är en liten sammanfattning på den goda maten:


Förrätt: Toast Walter med färska räkor

Huvudrätt: Torskrygg med Hummerhollandaise & färskpotatis

 

Det var verkligen löjligt gott, mycket länge sedan jag åt så god fisk!

Att hela menyn sedan bara kostade 195kr gjorde den väldigt prisvärd.

Efter maten strosade vi lite i hamnen och sedan åkte vi alla (vi = mina föräldrar, svärmor, maken & jag) hem till mina föräldrar, en mycket trevlig kväll var det !


En väldigt god förrätt


En ännu godare huvudrätt 

 

Min vackre make med en väldigt rosa fru !   

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 juni 2011 15:43

Hihi exakt, han vill vrekligen ha ALLT i munnen på samma gång helst;)
Gud vad gott,hungrig jag blev nurååååå!

http://hummingbird.blogg.se

 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 juni 2011 15:51

Hehe min pappa är installtör o jag ahr jobbat inom VVS. Alltså bor man i ett område/samhälle som redan har fjärrvärme/ el o är ett litet hus så är det ju sant..men alla andra fristående större hus tjänar på det. Vårt hus är på 300 kvm =)Istället för att betala 60.000:- om året i olja så betalar vi 17.000:- i uppvärmning.

http://hummingbird.blogg.se

 
Margita

Margita

13 juni 2011 17:42

Ååh, ett sånt vackert par!! :) Gillar din klänning Vivi, skärningen är snygg och du med!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

13 juni 2011 21:06

Torekov är så fint! :) vilket är det som är hamnkrogen? Vi var där med jobbetoch hade lite spa helg, vi var på två stycken ställen, ett åt vi på och blev lite besvikna, och det andra var vi på efter, drack lite och sjöng kareoke :)

gubbar kan vara mkt bittra, de hade inget snällt och säga på 90minuter.....ångrar jag inte vände mig om och sa något... :)

ja internet är bra många gånger.... härligt du träffa din make via nätet :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

13 juni 2011 22:22

Ni är ett tjusigt par :)
Du är jättefin i din rosa klänning!

Maten såg jättegod ut. Kul att ni är nöjda. Båstad är en stad jag skulle vilja besöka någongång. Har hört mycket om att det ska vara fint där..

Såna har vi på vår väg med. Så det är inte nog med att det är vägbygge utan traktorer vill vara med och leka med ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Karin

Karin

13 juni 2011 22:41

vilken jättefin bild på er två! du passar kanon i den klänningen :). kram

http://www.ka-os.se

 
Fnulan

Fnulan

13 juni 2011 22:53

Åh vad gott!!! Åh vad snygga ni är!!!!

http://www.fnulan.se

 
Mia

Mia

14 juni 2011 12:58

mmmm så gott det låter o ser ut, vattnas i munnen fast jag nyssens åt

Ni är såå fina o han har en underbar fru din käre man ♥

kramkram

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Zandra

Zandra

14 juni 2011 21:26

Vad fina ni är! Och särskilt du i din klänning! Hoppas Linkin Park-konserten är bra! :D

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se