MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Vacker natur kring Side i turkiet

Av Vivi - 13 juni 2011 10:00

Jag har lite svårt att komma igång med ett bra "resetips"-inlägg, det blir mest en massa bilder (fast det är väl ofta det roligaste att kolla på).

Jag ska försöka lägga in en sammanfattning och liten "recention" av Side nu i dagarna. Tills dess, lite vacker natur :


Vi var i en naturpark i närheten av Side.

Ett ställe inte så många turister besöker,

jag blev helt kär i vattenfallet !!

 

Sköldpaddor & fiskar fanns där ...

         

 Man kunde även vara bakom vattenfallet   


Detta skulle tydligen vara en änglatrumpen, den största jag sett ! 


  Mycket vackra berg !  

 Dessa vackra blommorna såg man överallt.

 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Afred

Linda-Mamma till Afred

13 juni 2011 11:01

Blir rädd bara jag ser den där växten som är giftig..
Den blomman pollineras av fladdermöss,,ihh
Himla fina bilder annars!!
Hm bergvärme/jordvärme man tjänar alltid på att installera det, dom pengarna har man snabbt tjänat in igen då förbrukningen minskar! Likaså det blir ALLTID en värdeökning på hus när man har installerat det och mera lättsålt=)

http://hummingbird.blogg.se

 
Karin

Karin

13 juni 2011 22:39

vad fint där verkar vara! jag och mamma funderar på att åka nånstans i augusti och jag kan klart tänka mig turkiet.. men mamma verkar lite tveksam..

http://www.ka-os.se

 
Ingen bild

Håkan

2 augusti 2011 22:55

"Vi var i en naturpark i närheten av Side"
Den såg ju riktigt trevlig ut. Minns du vad den hette eller var den låg? Ska dit snart och tycker den verkar sevärd.
Tackar på förhand!

/Håkan

Vivi

3 augusti 2011 09:06

Hej Håkan! Tack för kommentaren, tyvärr har jag ingen bättre information att ge dig. Jag ahr verkligen letat efter namnet på nätet och inte kammat hem något.
Allt jag vet är att den ligger ungefär en timmes bilfärd från Side, innåt landet.
Tror dock att man kan fråga turkarna som bor där för den verkar känd bland de boende.
Ledsen att jag inte hade mer information.
Mvh

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se