MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

..för alla heter Glenn i Örebrooooooo

Av Vivi - 27 maj 2011 16:54

Nu sitter jag här framför mina föräldras dator och har gjort mig sagolikt vacker inför middagen   .

Turkiet är änså länge helt underbart, vi har haft riktig tur med vädret och jag börjar minsann få en riktigt bra solbränna.

Det har inte blivit så mycket shopping men några härliga middagar ute, lite sightseeing och framförallt några lyxiga hamambehandlingar har jag unnat mig !!


Hoppas allt är bra hemma, måste erkänna att jag saknar...nej ..

vet ni vad jag saknar er faktiskt inte alls, jag har liksom lite för varmt och bra här nere.   

Det enda solket i bägaren är ju möjlígtvis gänget på nästan 30 personer som varje kväll sitter nere vid restaurangen och skrålar "alla heter Glenn i Örebroooooo" , som tur är åker nog de flesta av dem hem idag.


Nej nu är det dags att fortsätta vara lite social och få något gott i magen.

Jag tänker på er och lovar uppdatera er med en massa bilder när jag kommer hem !

Många kramar!!!

  

 
ANNONS
 
fnulan

fnulan

28 maj 2011 20:15

Saknar dig, kom hem...

http://www.fnulan.se

 
Zandra

Zandra

29 maj 2011 17:17

Åh det låter som att ni har det helt underbart! Jag är jätteavundsjuk faktiskt ^^ Jag erkänner det! Men så klart tycker jag att ni är värda en härlif semester! :D Massa kramar till er!

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

2 juni 2011 18:55

Så härligt att ni har det bra i Turkiet! Härhemma börjar värmen komma lite sakta nu. I alla fall nu i helgen. Vilket passar bra för då kommer jag till dina trakter. Äntligen ska jag få åka till Ullared (på söndag). Vi ska bo hos en kompis mamma som bor i Halmstad! :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se