MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2011

Pirats del 4 ....

Av Vivi - 19 maj 2011 10:38

Igår efter jobbet lyxade jag och mannen till det lite, vi tog en "middag & bio"-kväll!

Eftersom vi ska åka idag så tog vi en tidig bio vilken gjorde att det fick bli en snabb middag = pizza.   

Filmen vi såg var denna:


Filmen var faktiskt precis som jag väntade mig, underhållande och bra , men inte riktigt lika bra som de andra. Även om man faktiskt inte saknade Orlando Bloom & Keira Knightley så mycket så kändes det som det saknades något....

Kanske är man bara van vid att uppföljare generellt brukar bli sämre ju fler man gör.

Filmen är dock riktigt spännande & bra, Sparrow är lika underhållande som vanligt och en eloge till Penelope Cruz som gör en riktigt bra rollkaraktär som jag verkligen fattade tycke för.

Summan av kardemumman:

Ni som inte har sett den, se den, men har inte allt för höga förväntningar.


Nu ska jag gå ut och fixa det sista i trädgården, packa det sista, städa undan lite och sedan duscha & fixa naglarna. Sedan bär det iväg till flygplatsen och som man säger "varmare breddgrader"   


Ha det så jättebra här hemma, kommer minsann sakna er lite tror jag !

Massa kramar till alla mina härliga bloggisar & läsare !!!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se