MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Jag "bjussar" på den .....

Av Vivi - 17 maj 2011 15:30

Jag älskar min nya hårfärg, det har ni ju knappast missat!

Tyvärr har min hårkvalité försämrats lite, det är lite slitnare än vanligt, men det är kanske inte så konstigt. Mitt hår har ju blivit bortskämt med att jag aldrig färgat det eller använt spray & liknande, det är väl i chock.   

En sak till som jag aldrig haft problem med är följande ...


Håll i er nu !

Här kommer ett riktigt snyggt foto

  

 

Tada!

Vilket otroligt fint kort på mig & min utväxt va ??

Haha ha ha...jag bjussar på det, måste ju underhålla er lite

nu när jag kommer vara borta så mycket !


 
ANNONS
 
Margita

Margita

17 maj 2011 16:43

hihi...:)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

17 maj 2011 18:08

utväxt är aldrig kul... (:

Jag är kanonnöjd med min klänning, dne kommer användas mkt i sommar =)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

17 maj 2011 19:44

Jätte snygg hårfärg!!! Gud va skönt att åka utomlands får hoppas att man har råd med en resa till hösten :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

17 maj 2011 20:49

Visst är det störande med utväxt?
Vad snäll du varit mot ditt hår under åren! Jag har inte haft min naturliga hårfärg på tio år, förutom en kort period för ca fem år sedan.
Nu ska det snart bli naturligt igen dock, ska bleka slingor i utväxten nästa vecka, sedan ska jag slinga glesare och glesare så det blir en naturlig övergång till min naturliga färg som är mörkblond/ljusbrun.

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

18 maj 2011 19:07

Så illa va inte utväxten ju... min syns knappt eftersom den mörka färgen mattas av och blir en bra övergång från färg till naturlig färg. Stora skillnaden är iof att min egna färg är glansigare =)

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se