MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2011

Dagens....

Av Vivi - 17 maj 2011 08:30

Dagens plan:

Idag ska jag först till en salong & vaxa mig, jag ska pröva något nytt vax av socker som ska vara skonsammare *spännande* och sedan blir det en sväng till mamma & pappa för att få hjälp med att färga ögonbryn och fransar inför resan. Det är så skönt att slippa använda ögonbrynspenna & mascara !


Dagens uppgift:

Lära upp en ny ersättare på jobbet.


Dagens åsikt:

Det är ju helt skrattretande att sätta åldergräns på kläder, det handlar om stil och hur man kombinerar den med hur man för sig !!!


Dagens Nemi:

Nemi slår huvudet på spiken igen !

 

Dagens tillbakablick:

För två år sedan skrev jag om min kärlek till min man (som då var min sambo) och vet ni ... jag älskar honom precis lika mycket nu. De senaste två veckorna har jag nog tillochmed älskat honom lite extra mycket, bara för att !


Dagens katt:

funny pictures - Teh Rulez uv cat ownership
see more Lolcats and funny pictures,

 
ANNONS
 
Mia

Mia

17 maj 2011 10:35

Bra där, bara för att :-D gulledej!! så gör jag med det vinner båda två i längden!

ha en superskön dag //kram

http://www.fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se