MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Domedagen är nära.... igen!

Av Vivi - 16 maj 2011 16:20

Nu profetas det igen om domedagen.

Jag har ju tidigare tagit upp några andra profetior om domedagen

....själv så vet jag inte riktigt!

Jag tror det är bra att försöka leva varje dag som det sista, iaf i den mån man kan.

Att försöka ta vara på tiden vi har, för det finns så mycket som kan hända. Domedagen är nog det som MINST oroar mig av alla hemskheter som finns!


Om världens undergång är nu den 21 Maj,

ja då är jag iaf i ett soligt turkiet med de jag älskar mest här i världen!

Men vet ni ...

Jag tror jorden kommer snurra på måndag också

och ni kommer vara tvugna att ta er till jobbet på måndag, tror inte domedagsprofetior räknas som giltig ursäkt att vara hemma.

  


 
ANNONS
 
Margita

Margita

16 maj 2011 21:33

Som du säger, många domedagar har redan varit...;)
Ha det bra i Turkiet! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se