MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Stygga...

Av Vivi - 16 maj 2011 15:12

Måste gnälla lite .... en liten snabbis sådär ...


Jag beställde ju från Ellos förra måndagen och de har inte ens skickat iväg mitt paket ännu!!!   Det ska ta ca en vecka, max 10 dagar att få ett paket, så jag hade ju räknat ut att jag skulle få det innan vi åker.

Nu blir jag lite orolig att jag inte kommer hämta ut det och jag känner inte för att betala en straffavgift på 149kr för att jag inte hämtat paketet bara för att de skickar grejjerna senare än utlovat !

Skickade ett mail till deras kundsupport och fick ett tråkigt "vi vet ej när dina varor skickas" -svar tillbaka!

En sak som är ännu värre är att jag köpt en sak på tradera och för första gången någonsin så har jag inte fått varan fast jag har betalat. Det var inga jättesummor, men iaf! Visst kan paket komma bort på posten i värsta fall, men jag har mailat tre gånger utan att få svar! Dålig stil!

Så ser ni en säljare som kallar sig Mariakristall på tradera, köp inte av henne !!!


  

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

16 maj 2011 20:36

Ellos kan ta ganska lång tid innan det kommer. Ibland har jag fått vänta upp till 14 dagar. Håller tummarna för att ditt paket hinner komma innan ni åker. Trist att dom svarar så där tråkigt. Kanske är någon där som behöver byta jobb? För mig betyder en kundservice att man ska hjälpa folk. Jag tycker inte du fick speciellt mycket hjälp!

Hmm.. Så trist, jag som hade tänkt vara hemma på måndag just för den anledningen ;)

Jag kommer knappt ihåg hur någon låt gick överhuvudtaget så egentligen var det nog ingen som fastnade så där direkt. Men det har varit värre låtar med. Det var ganska bra i år :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

16 maj 2011 21:32

Vad tråkigt, och både Ellos och Tradera. :(

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

16 maj 2011 22:51

Illa mkt illa......

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se