MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Jag är borta, men ändå inte...

Av Vivi - 16 maj 2011 13:00

Nu är det snart dags...

Det blir två veckor med sol och bad och vi har sådant "flax" att vi kommer hem till en lång helg så min semester blir 2½ vecka istället för två, *yey* !

Detta kommer ju dock innebära att bloggandet blir lidande, för vem har tid att blogga när man är fullupptagen med så viktiga saker som att sola   


DR 2008


Redan i morgon kommer jag faktiskt få överge er eftersom jag ska lära upp en ny ersättare, eller rättare sagt: ännu en. Tror jag lärt upp fyra personer på sex månader, ja ja ....

För er som nu är helt förtvivlade, som sliter ert hår och gråter högljutt   

kan jag berätta att det kommer komma upp inlägg varje dag ändå !

Jag har (som kockarna på TV ) förberett en del inlägg.

Filmutmaningen kommer upp varje dag, några gamla favoriter tittar in, ett & annat galet foto kanske och sedan kommer jag säkert inte kunna hålla mig borta helt utan kommer nog skriva ngt litet inlägg när jag är där nere.

Det blir väl lite som när jag var i Mexico   


Hoppas ni har det riktigt riktigt bra här hemma!

Ta hand om er själva och varandra !

Massa kramar!!

    

 
ANNONS
 
Mia

Mia

16 maj 2011 15:50

å jag är inte avundsjuk (har bara konstiga öron o sjunger avundsjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk med gäll röst hehehehe). Närå hoppas såklart du/ni får det superdupertoppenmysigt, doppa fossingen i härligt vatten för mig mä snäääällla!! Själv får jag väl skåla i rosé från fina kylen o med klirrig isbit i varje kväll så det känns som jag också har mys på resa :-D

Det var toppen, trevliga människor vi har i vår gemenskap upptäckte jag, å härlig familj som alltid är bjudna på alla fester!!

Bamsekramisar till er båda, myyyys på er nu!

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Sussi

Sussi

16 maj 2011 20:39

Åhh är det redan dags. Ha nu det så himla trevligt. Sola och bada för mig med :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se