MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Helgen!

Av Vivi - 16 maj 2011 11:46

Helgen har faktiskt varit ganska händelserik, vi har varit en sväng hos svärmor, vi har haft en mysig tacokväll med vänner och igår så röjjde vi ut i garaget och fick iväg en massa skräp till tippen.

  

Taco/Schlager kvällen var himla mysig, vi var t.o.m lite seriösa och satte poäng på varje bidrag, jag valde att sätta poäng på kläder, låt, show och sedan gav jag även ut "fulpoäng"   de galna, knasiga och fula bidragen fick nämligen några fulpoäng.

Som vanligt vet jag inte om jag tyckte att rätt låt vann, men jag blev positivt överraskad över att Saade blev så högt placerad. Fast det är kanske inte så konstigt för även om jag inte är så förtjust i låten måste jag säga att han definitivt var en av de bästa.


Jag blev lite ledsen att Estland hamnade så långt ned för det var faktiskt mitt favorit bidrag, någon anna som gillade det ?


 
ANNONS
 
Mia

Mia

16 maj 2011 13:16

Har inte kollat eurovision på flera år, så jag har ingen aning om hur de lät (å ingen satte på tv'n i lördags heller under partajandet hihi).

Mysig helg har ni haft ser jag, precis rätt åt er *fniss* mys ska mys ha liksom :-D

Bamsekramis!

http://www.fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se