MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Jag ber om ursäkt....

Av Vivi - 15 maj 2011 21:12

 

 För alla konstiga kommentarer jag ibland lämnar (ganska ofta t.o.m )

och även de inlägg som kan verka smått obegripliga.

Jag måste ha någonform av tagentbordsdyselexi!

Hur förklarar man annars alla konstiga små omvridningar av ord och bokstäver

som byter plats...för det kan väl inte vara så att jag är slarvig va ??

  

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

15 maj 2011 21:38

Tack! :D Det känns jättekul med nya jobbet och flytten! Men väldigt stressigt också så klart. Vet inte hur jag ska hinna packa innan flytten eftersom jag knappt kommer vara i Sollentuna mer nu. Jag kommer bo hos mamma och pappa och pendla till skolan där ifrån de sista två veckorna där. Och även när jag börjar jobba kommer jag bo hos dem innan vi fått flytta in i lägenheten. De bor "bara" 8 mil från nya jobbet.

Det är i princip samma stäcka man kör hela tiden. Fast man sitter inte ochh kör hela sträckan frma och tillbaka. Så det blir ändå lite variation. Vi kör på sträckan Göteborg-Örebro, och största delen inte på stambanan utan på en liten enkelspårs-bana som går utmed Vänern via Mariestad bland annat. Ibland kör vi även till Falköping där vi lämnar in vissa fordon till verkstad.

http://drak.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

15 maj 2011 21:59

Haha du är för söt.... tack :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

15 maj 2011 22:39

Jag hade också tänkt börja packa nu innan. Men det kommer knappt ens finnas tid nu. Har knappt ens tid att åka hem över huvud taget :( Men det löser sig väl... Dennis erbjöd sig att slänga ner all mina grejer i sopsäckar :)

Jag tar examen 10 juni!
Och om vi inte hörs innan, ha en underbar resa!

http://drak.bloggagratis.se

 
Fnulan

Fnulan

15 maj 2011 23:05

Inte är vivi slarvig inte!!!
Nja.... inte på gång men jag ska nog ha en klänning hemma hahhaha berättar mer sen

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se