MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

I brist på annat...

Av Vivi - 4 maj 2011 12:31


Jag vill så gärna ha sommar nu !

Jag vill ta fram finskorna ur garberoben

och kunna gå omkring i tunna matrial utan att frysa !

Sedan vill jag hitta det där självförtroendet till att gå i alla de fina kläderna

tror det kan vara nedpackat bland sommarkläderna någonstanns....

Vart brukar ni förvara erat självförtroende ?

  


    

   

   

 
ANNONS
 
Mia

Mia

4 maj 2011 12:58

Vill också ha sommar nu, bara ben (med lite lätt behåring men va fan man behöver ju värma sig på vintern juuuuu) o fina skor (åtm ibland jag som har hälsporre), de däringa blå är ursnygga (skicka pronto hit pliiiiis hihi). men vad är det du skriver, förstår inte självfötljjljk nä jag fattar inte va du menar ;-) o har ingen garderob för sånt heller tokfniss

puss söta

http://www.fredthevov.blogg.se

 
Sofia

Sofia

4 maj 2011 13:14

Hmm bra fråga! Ja som börjat gå ner lite i vikt nu, känner att det börjar visa sig mer och mer! Så ja tror att mitt ligger under fläsket ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se