MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

Dagens ...

Av Vivi - 3 maj 2011 08:45

Dagens lunch:

Kycklingsallad !!

 

Dagens tips:

För ett år sedan tipsade jag om lite olika sidor som visade brudfrisyrer.

 

Dagens vill ha:

Fiiiiin klänning på Bubbleroom!

Bubbleroom.se" src="http://images.bubbleroom.se/data/product/thumb-300/koala-dr-42937-7f19e.jpg" alt="B.young Koala Dress Black på Bubbleroom.se" />

 

Dagens stripp:

klicka på bilden för att se hela

Rose Is Rose


 
ANNONS
 
fnulan

fnulan

3 maj 2011 08:51

Skrev men det försvann nog.. eller...

http://www.fnulan.se

 
Sofia

Sofia

3 maj 2011 10:54

Skulle ja gifta mig, så hade ja varit sugen på klänningen :) Super fin!

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Emelie - mamman som älskar vitt

Emelie - mamman som älskar vitt

3 maj 2011 11:43

Tack för dina fina ord om mitt inlägg om emetofobi. Ja, det är inte alls roligt med fobier. Finns ju dom som tror man skojar, men det är ju allvar för mig och alla andra med sina fobier. Hade man kunna valt bort dom hade jag gjort det på en gång!


Kramar!

http://njutensmula.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se