MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

Sakta men säkert...

Av Vivi - 26 april 2011 10:58

...börjar livsandarna vakna lite.


Jag vaknade inte direkt på fel sida sängen i morse, felet var att jag vaknade för mycket i natt. Tror jag sovit ungefär två timmar, resten av natten har jag vridit & vänt mig och jag har vaknat helt kallsvettig flera gånger, ingen aning om varför för resten av påsken har jag sovit som en prinsessa.

Dessutom (som så ofta när man är trött) strulade en massa saker i morse,bland annat hittade jag inte kläderna jag skulle haft på mig idag, de var puts väck.

Lite extra "peppande" att jag ser ut som ngt katten släpat in idag då jag ska ha en arbetsintervju efter jobbet.


Något katten släpat in ....

 

Sedan är jag väldigt trött och frustrerad på min kropp, visst har en del onyttigheter slunkit ned i helgen, men så farligt har det inte varit och nu i över en veckas tid har jag varit riktigt duktig med promenader och annat, ändå så går jag bara upp, inte ned !


Som ni förstår är mitt humör inte riktigt i topp idag, men det är åtminstone på väg uppåt, men för säkerhetsskull tror jag att jag väntar tills i morgon med att skrapa den där trisslotten i plånboken ...   


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

26 april 2011 11:25

Det är någonting med våren och alltid vara svårt att gå ner i vikt. Ja står kvar på min minus vikt 0,9kg nu och det känns så frustrerande när man ändrat mat och allt! SUCK!
ja hade samma med min natt inatt, sov inget! Hade lust att hämta en stekpanna och nocka ner mig själv ;)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Maddo

Maddo

26 april 2011 12:48

Det kanske är idag det visar sig vara så att det inte hänger på kläderna? Och jag tror då inte du ser ut som något katten dragit in! Sluta vara så hård mot dig själv! Jag brukar gå på intervju i jeans och tröja. Funkar finfint och ett tag hade jag hög statistik på sökta jobb.. i sthlm visserligen.. :P I gbg är det sällan ens intervju för min del.. :(

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se