MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Support shopping....

Av Vivi - 31 mars 2011 15:53

Stackars Fnulan som är på klänningsjakt.

Gör mitt bästa för att hjälpa henne och när jag ändå var inne på Asos.se och de faktiskt hade fraktfritt även till sverige....


Image 1 of Eucalyptus Halter Neck Maxi Dress


162kr i totalkostnad....

Endast för att stötta dig Fnulan !

  

 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

31 mars 2011 16:03

Men finaste du!!!!! Du är för go du!!

Vad tycker du om denna; ASOS Premium Wet Look Maxi Dress

http://www.fnulan.se

Vivi

31 mars 2011 16:07

Skitsnygg !! Riktigt häftig !!

 
Zandra

Zandra

31 mars 2011 16:44

Känn nu ingen press! Det blir preciiis lika bra med mysig hemmakväll. Kanske kan hinta pojken lite att han borde åka till någon kompis så att vi kan ha tjej-kväll! :)

http://drak.bloggagratis.se

 
Fnulan

Fnulan

31 mars 2011 18:36

Neeeeeeeeej vet du, precis när jag skulle klicka på köpa knappen vart den slut!!!! NEEEEEEJ

http://www.fnulan.se

 
Johanna

Johanna

31 mars 2011 20:28

Grundserien är slut, drott spelar slutspel, och våra i kvalserien..och skärper sig inte ifk kommer de inte möta drott på ett tag

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
susann

susann

1 april 2011 08:19

hihi
jag kikade på den hon hade lagt upp på sin blogg, med bar mage hihi
Ha en fin dag :)
kram

http://sannadiarie.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se