MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Dagens "upptäckter"

Av Vivi - 31 mars 2011 14:58


Den riktiga Beverly Hills serien rockar

Det får plats mycket snor i en näsa

Strepsil fungerar bara tillfälligt

..samma sak med glass

Athena gillar min morgonrock lika mycket som mig

Honungste rockar

Allt verkar kunna säljas på tradera

Proffs kostar tydligen pengar

Man kan tröttna på C-vitamin

Mina "bloggisar"/bloggare jag följer, är de bästa bloggarna !!!

Puss på er !!


 
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

31 mars 2011 15:43

Finns bara storlek 12 och kan inte ´hitta var man ska se hur dom är.. Jag är STOR bystad

http://www.fnulan.se

 
Sofia

Sofia

31 mars 2011 15:53

HAHA du e för rolig, ja det finns plats för hur mkt snor som helst kan man tro ibland :)

http://dixxonsblogg.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

31 mars 2011 16:20

Byt till zink. Det har till skillnad mot C-vitamin faktiskt bevisats vara effektivt mot förkylning :)
Har zink-tabletter här hemma som jag kan mata dig med i helgen ;)

http://drak.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

31 mars 2011 16:48

Hihi...känner mig träffad och säger puss på dig! :)
Jag läser dig så gott som varje dag men är dålig på att kommentera i perioder, fast jag vet att det är sååå himla roligt att få kommentarer! Men här kom ju en!! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se