MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Dagens....

Av Vivi - 31 mars 2011 10:30

Dagens Nemi:

Ha ha , I know the feeling !

 

Dagens Dagens tips:

För ett år sedan lade jag upp lite tips på recept inför påsken !

 

Dagens typiska:

Vaknade med en jäkla tennisboll i halsen, det var länge sedan jag hade så här ont. Fick stanna hemma från jobbet idag och kommer göra allt för att bli bättre. Typisk när jag ska till STHLM i morgon   


Dagens foto:

Lite souvenirer från Mexico! Idag har jag öppnat Honungen, Mexicansk honung ska vara lite bättre än andra och det var urgod!! Kanske flaskan brevid fungerat mot förkylningen   (ser ni larven på botten), sand från Playa del Carmen och ett typisk turistfoto!  Saknar Mexico !!!

 

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

31 mars 2011 16:24

Jag har växt upp med en krångel-hals och har kommit fram till en enda lösning som verkligen fungerar (på mig i alla fall), nämligen blåbärssoppa! Drick den riktigt varm.

http://drak.bloggagratis.se

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

2 april 2011 20:16

VI SAKNAR MEXICO OXÅÅÅÅ! Vi har börjat prata om Mexico skitmycket på senare, tror A börjar bli lika sugen som jag är. Han blommade ut lite senare än jag bara.. blomma ut av LÄNGTAN!! Åhh..

http://zarlei.com

 
Zarah-Lou

Zarah-Lou

2 april 2011 20:16

Eller blomma ut av "saknad" ska det ju vara.. men vi pratar redan om ett återbesök i vinter :)

http://zarlei.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se