MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Jag älskar barn...

Av Vivi - 30 mars 2011 10:25


Hahhahahaaa... jag dööör av skratt !

funny facebook fails - Spermy the Whale
see more Failbook

 
ANNONS
 
Mia

Mia

30 mars 2011 11:03

*skrattar gott* ja de är väl för underbara de små liven, sen kväver vi deras lusta vi vuxna typ när de kommer till förskolan o inte får göra nåt :-( Nä nu ska jag inte vara negativ, det var ju kul ju alldeles nyss.

Blir lika glad av dig o dina kommentarer, så säger Tack och Detsamma! Kärleksringar på vattnet, mycket bra den ska vi använda som mantra tycker jag :-D

Själva har vi inte haft tid o plats till Blocket, tyvärr ... men många som blivit lyckliga av våra gåvor i stället (bror fick hemmabioanläggning/sub/dvd, ena grannen en högtryckstvätt med tillbehör, andra grannen fick 4 sommardäck som var ok men maken ville ha nya andra ... de ska minnas oss med mer glädje än normalt tänkte vi *hehe*).

Onsdagskramisar!

http://www.fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se